Перейти до вмісту
VOLOS.RENT логотип

Чи збережуться дані, якщо закрити сторінку?

  • 1 хв читання
  • Оголошення і модерація
  • оновлено 4 днів тому

Ні — якщо закрити сторінку або вкладку браузера до публікації чи збереження чернетки, введені дані зникнуть.

Як не втратити дані

Заповніть обов'язкові поля й натисніть «Зберегти як чернетку» — тоді до оголошення можна повернутися пізніше.

Не знайшли відповідь?

Напишіть у підтримку або подивіться у блог.